torek, 25. marec 2008

All starke, čaksi, pizde matrne...

...al kako jih že imenujete njihovi pristaši, metalci, rockerji, bedaki, klošarji... :D Za to temo sm se odločil namreč, ker jaz in moja družba odločno nasprotujemo tem zmazku od obutve, če lahko to sploh štejem kot obutev kajti, kot je vidno je podplat tako tanek, da imaš občutek šudra in vsega sranja kajti enako je kot bi hodil bos! To pa še ni vse, nekateri jih imajo za vn, za telovadbo, za po šoli skos...ne morjo se ločt od njih...pa de če nimate dnara men rečte jes vam kupim nove sam ne mi v tem hodit:D Sem pa vesel, kajti moja prijateljica Maša jih ima ogromno in rekla je da so res bedni in da jih bo zažgala in si kupla potešno obutev. Pohvalno upam da bo še več takih odločitev!
No o tem podplatu sem vam govoril...ka je to kom podobno?

In še nasvet za vse uporabnike teh prečudovitih tenisk al v kero kategorijo bi jih že dal...ob naslednjem našparanem denarju ali dobljen iz strani staršev, starih starešev, lota, plače...najdenga dnarja...vglavnem kupte si TENISKE, če nimate predstave kak to zgleda imate ospodi odličen primer takoimenovanih TENISK! Lep pozdrav, pa brez zamere rad poslušam rock in metal:D

16 komentarjev:

everts72 pravi ...

haha..startarke iz planike so še bulš, sam tistih noben ne nosi:D

Unknown pravi ...

Bos hodi po svetu tako kot so bili bosi tvoji predniki. Baje je zdravo. Edin pozim te bo zebl. Takrat boš pa kako ovco zaklal pa si ovil tace. Uspelo ti bo. Ne se predat civilizaciji.

bloodi pravi ...

Hvala za nasvet, ampak js mam rešitev v obliki obutve...mogoče na krajnskem še nista druga dobil ko all starke:DDDDDDDDDDD

Davor pravi ...

ej sorry k te bom zdej malo popljuvu samo to ka bom zdej reku me lahko pol samo vbiješ. To je treba bit rečeno.
Meni so pa te šuhi najbolj bedni k jih nosijo kao neki skejterčki. Meni ni nobenga pomena ta vlki jezik in pol hlače noter pod njem. Kak to izgleda. No za čakse je tud res da so jadne samo morem rečt da je to še bolj. Hodim po mb-ju pa vidim klinke ko nosijo te šuhe in izgledajo kul. Fuj fuj... nikak ne izgleda. Mogoče DC-jke so še nekak in so tu pa tam na kom simpatične samo ne na vsem.
Drugo je pa grdo xD

bloodi pravi ...

Mama ti je grda, posledično tudi ti :D ;*

Davor pravi ...

to mi je tud ona rekla da sn jes grd. Al jes se ne sekiram. Ko si neki spijem sn najlepši in tudi vsi drugi ;)

Ištvan Ferkeš pravi ...

vans je zakon!!

Inča pravi ...

i am for OSIRIIIIS:DDDD drgač pa DC tut fajn ja..Mrkić ti nimaš pojma...:P

Unknown pravi ...

Em. Ok se strinjam s simonom glede čaksov. To so po mojem drugi najbolj glupi šulni ka jih je svet izmislu. Seveda prvo mesto brezpogojno držijo tisti EMO ŠULNI. Druga pa glede teh sketerskih šulnov se pa strinjam z DDjem. Jst nea vidim pomena da je šuln tok širok k doug. Pa nekateri prav ko race zgledajo. Samo drgač DC pa "dizel" majo par dobrih oblik sam kurac ka jih je treba 13x preplačat sam zarad firme.

bloodi pravi ...

Dobro mrkić je itak za cajtom to je dejstvo...:D drugače pa stojko une tvoje adidasove so tud bol ko ne skejterske tak da bot tiho:D drugače pa teniske se splača preplačat...vsaj hodim in se počutim udobno... :) to je menda edina stvar za katero mi nio žou dat 100€+

mare pravi ...

No ja tud js sm pripravljen odštet kak € za tiste ki bi si želel kej bol konkretnega/udobnega :) vsekakor pa DC rox (H)

Pit. pravi ...

All starke so najbolši šuhi!!!!!Kdor se ne strinja je ščurk!:D

Mazyk pravi ...

lepe dcjke si dal gor. točno take so moje

GaPo pravi ...

ma itak . pizda raj v katerpiler štumfih okol hodim ko pa v čaksih...
skejterke pa itak sekajo..
Etnies ftw.

Elena pravi ...

DC Teniske rulajo.;)

Unknown pravi ...

ok stari. zadihi mal ;D ... lej ti maš svoj okus js pa svojga. ka se boš zdej dr ko js mislim da so čaksne mega . stari a jih ti nosiš al js ... in ja ... lahk bi ti bluzla tu u tri pm. sam nism tak človk. ma lajf je en. tk da se ne sekiri kake šuhe drugi nosijo, rajš bot s kolegi zuna pa se mej fino. pa uživi ;D ker pač ni vredno se sekirat . .

i <3 čaksne
you <3 teniske
pa nebo noben od naju umr zarat tega. lahk sma tut taabolš kolega. koga jebe za šuhe.


peace folk<3

keep on rocking <3